event

Inspirationsdag!

Jag får väldigt mycket mail från er om bland annat kost och träning. Det är superkul såklart, men tyvärr så hinner jag inte svara på alla. Därför håller jag på att planera inför en inspirationsdag som jag kommer anordna på Vici Athletics den 17 januari. Då jag bland annat kommer att dela med mig av min syn på kost, träning & hälsa. Jag kommer att hålla i träningspass samt ge er så mycket tips, råd & vägledning som jag bara kan.  Det kommer även ingå grymma goodiebags. Mer info om hur ni bokar in er kommer snart! Ser fram emot att träffa er. :D

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Cajsa
  7 december, 2015 at 17:12

  JAA vad kul! Hoppas att jag kan vara med och hinner få en plats. Det var jag som aldrig kom fram och sade hej på Nike eventet för att jag var för feg HAHA och sedan var jag där när du var borta och tvärt om… :( Längtar tills du släpper mer info!

 • Reply
  Mia
  29 november, 2015 at 21:36

  Ätit någon lussebulle idag? ?

 • Reply
  Jag lever! - A Big Heart & Soul - Jessica Clarén
  29 november, 2015 at 20:24

  […] ser så framemot en vecka med massor av inlägg och äntligen får jag svara på era frågor! Passa på o fråga […]

 • Leave a Reply