Training Träning

Andra veckan med GVT

Hej alla fina! Hoppas att ni mår bra? Hur har det gått för er som testar GVT-upplägget? Själv är jag inne på andra veckan av totalt sex. Första veckan var ganska tung. Det är definitivt tufft att köra 10×10 set av övningarna, både fysiskt och mentalt. Men jag är supertaggad på att fortsätta köra och jag har ökat mina vikter från förra veckan.

KRAM :)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Ullis
  25 september, 2015 at 17:34

  En fråga förresten, hur gör du med utfallen 6 ggr/ben? Är det ett reps x 12 eller gör du 12 utfall 10 ggr x 10? Förstår du vad jag menar haha :)

  • Elin Kjos
   Reply
   Elin Kjos
   26 september, 2015 at 07:27

   Ja precis, det är 6 reps/ben :)

 • Reply
  Maria
  25 september, 2015 at 17:16

  Första veckan är gjord och jag är helt slut. Fast på ett positivt sätt :) träningsvärken är inte nådig i arslet efter gårdagens bulgarian split och mark. But i Love it!

  • Elin Kjos
   Reply
   Elin Kjos
   26 september, 2015 at 07:28

   haha bara att kriga vidare :D

 • Reply
  Ullis
  24 september, 2015 at 16:20

  Känns bra! Och jag fick rejäl träningsvärk ;)
  Så fort man byter upplägg kommer träningsvärken känns det som.
  Fördelar (enligt mig) – passet gick ändå kanske snabbt. Skönt att bara ha två övningar att fokusera på.
  Då jag även tränar annat så slog jag förra veckan ihop pass 3+4, vet inte om Resultatet blir sämre då.

  • Elin Kjos
   Reply
   Elin Kjos
   25 september, 2015 at 11:41

   Grymt!!
   Ja det tar ett tag för kroppen att anpassa sig till nya upplägg :D
   Man får lägga ihop träningen som man tycker passar, men lägg största fokus på GVT-upplägget för att få bäst resultat!! :)
   KRAM

 • Reply
  Sara
  23 september, 2015 at 13:26

  Har hittills kört två pass (benböj + raka marklyft på första, latsdrag + armhävningar på andra) och kan idag inte tvätta håret på grund av att jag inte orkar lyfta armarna över huvudet… Suveränt!! :) Jag började dock med lite för tunga vikter i de övningar jag aldrig kört förut (raka marklyft t.ex.), och fick backa efter 5 set från 40 till 30 kg pga krampande rygg. Något tips på hur jag ska tänka inför nästa vecka? Ska jag köra på lägre vikt (dvs 30 kg) tills jag med säkerhet vet att jag klarar alla 100 reps innan jag höjer?

  • Elin Kjos
   Reply
   Elin Kjos
   25 september, 2015 at 11:39

   HAha, ja träningsvärken kommer att vara tuff första veckan :D. Försök att hitta en vikt som du vet att du klarar 100 reps med. Om du behöver sänka den här veckan så är det okej, då vet du vad du har att utgå ifrån :). Kör hårt!!!

  Leave a Reply