Motivation

Varför tränar du?

DSC00737 (2)
DSC00738 DSC00735
DSC00736 (2)
Att träning är en stor och viktig del i mitt liv är det nog ingen av er som missat vid det här laget. Jag brukar ibland fundera på vad det är som gör att jag verkligen älskar det så mycket. För mig handlar det inte bara om känslan jag får under själva passet, det är så mycket mer än så. Jag skrev därför ner en liten lista över positiva effekter som träningen ger mig. För ibland är det lätt att glömma bort varför jag kämpar på och faktiskt tar mig till gymmet varje dag. De dagar då motivationen inte är på topp så är det väldigt bra att läsa igenom just det.

1. Det ger mig en känsla av att vara oövervinnlig
2. Jag känner mig starkare, både fysiskt och mentalt.
3. Jag blir gladare.
4. Jag känner mig stolt över dig själv efter ett pass.
5. Känslan att kunna ”springa en mil” eller ”lyfta PB” i ett lyft är fantastisk.
6. Det gör att jag blir minde stressad.
7. Jag får tid att rensa tankarna.
8. Jag blir piggare.
9. Jag ser piggare ut.
10. Jag sover bättre.
11. Jag äter bättre.
12. Jag lär känna min kropp och dess signaler.
13. Jag får grym kvalitetstid med mina vänner.
14. Magen fungerar bättre.
15. Jag fär mer motivation till andra saker eftersom jag blir piggare.
16. Jag får en stark, uthållig och frisk kropp.

Efter att ha läst igenom listan några gånger så är det ingen tevkan om att jag ska starta dagen med ett träningspass imorgon! Gör det du med. :D

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply