mindfulness Reflektion

Sweet Sunday

Sitter framför höstens första brasa, har ett glas bubbel i handen och en söndagskyckling i ugnen. Jag avrundar en sådan där helg som känns nästan komplett. Först intensiv fredag, lördag för mig själv på konvent i Bollnäs som är ett av Sveriges trevligaste och proffsigaste event, samtidigt hade min dotter kompisar på övernattning och lek hela dagen och klarade sig själv med middag och lunch  – också en liten milstolpe. Min son är nu så gammal att jag ibland lutar mig mot honom.

På eventet fick jag ynnesten att nå ut med mitt arbete till de som önskar det, riktigt roligt och bra var det på  klasser – det var länge sedan sist, så jag njöt och insåg att jag älskar scenen :)  Jag märkte också att jag tagit något slags utvecklings steg igen i mina klasser, presentationer. Man går och komposterar intryck och nästa gång något ska ut så märker man att något är lite annorlunda. På ett bra sätt.

Dansade in fredagen med Floorwork – härligt! På lördagen startade jag med yin sedan Freepower med ny musik och lite sköna nya moves. Folk gillar. Sen föreläsning som jag var mest spänd inför – och som jag är mest självkritisk till samt har störst utvecklingspotential i  :) Avslutade med en riktigt bra Soma Move tillsammans med Linus för mängder med folk! Jag var på stora scenen hela lördagen där ett par hundra deltagare ungefär får plats. Hann också prata lite med sköna kollegor – guld värt! Om någon av er som var där läser detta – ni undrade över en särskilt låt jag spelade några gånger – här är den.

I dag söndag, efterlängtad sovmorgon, sen lååång promenad med dotter och hund, trädgårdsstädning och nu söndagsmiddag och brasa på gång.

Det enda som fattas för att helgen skulle vara helt komplett är mr drumforrest, som har det gott på Mallis i fem veckor som platschef för Springtime hela hösten. Nästa lördag åker jag dit och hälsar på :)

xc

 

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lisen
  2 oktober, 2017 at 13:36

  Stort tack för närvaro, inspiration och vägledning i helgen. Alltid lika givande att få ta del av din glöd och kreativitet.
  Varm kram Lisen

  • Reply
   cissi
   2 oktober, 2017 at 13:51

   Tack själv, för att du var med och för fina ord nu!
   <3

 • Reply
  Tina bred
  1 oktober, 2017 at 20:07

  Vilken härlig helg! Ser fram emot att få möta dig och dina klasser på Mallorca nästa vecka!

  • Reply
   cissi
   1 oktober, 2017 at 21:06

   Ja vad kul! Då ses vi :)

 • Reply
  Malin Hjälm
  1 oktober, 2017 at 17:57

  Känner mig ännu mer tacksam att vi har dig i våran lilla by efter en sån här helg! Du och Linus är något utöver det vanliga!
  🙏🙏🙏

  • Reply
   cissi
   1 oktober, 2017 at 20:56

   <3 <3 <3! Ses på tisdag!

  Leave a Reply