mindfulness

FROST

frostEfter ett par dagar med mycket folk omkring mig, har jag nu en stund då jag sitter relativt i fred i soffan.
Det är vansinnigt vackert ute, men kallt – så att befinna sig i ljuset från fönstret är att föredra :)
Jag kan längta ut till friska luften – längta efter friskt och fräscht och rymd efter helgdagar, (med frihet/självständighet som min högsta, medfödda värdering, är jul inte bara frid… :)  men med 20 minusgrader kan man inte vara ute för länge helt enkelt… t om hunden stelnar i bena och fryser fast i en kissposition.

Tänkte hålla mig inne istället och göra ett bildspel för 2014 av alla bilder jag har i min dator. Har man dessutom en apple tv eller liknade, kan man  bjuda in till en fin bildvisning för familjen på nyår.

Här är ett par bilder från min promenad i dag. Höll på att frysa fingrarna av mig.

gräs i frost  älvdimmabron2blomma med frost IMG_9314

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply