Reflektion träning yoga

Skånehelgen!

IMG_2778

Hm… tre veckor sedan sist…. jag är bedrövlig, men å andra sidan lever jag som jag lär – tar hand om min mentala och fysiska återhämtning så som just jag behöver. Sedan sist har det varit en intensiv period – först “kultdagarna” – Energidagarna i Båstad som har vuxit så det knakat sedan första omgången och nu var eventet  uppe i sin 10:e tillfälle.
Vi höll till på hotel Skansen och förutom Tobias Karlsson som stående inslag förutom mig, så var Per Markusen, Mårten Nylén, Calle Sterner, Johanna Andersson med som instruktörer. Föreläsarna är alltid något extra, i år Christer Olsson, en av Sveriges mest uppskattade föreläsare men oftast anlitad av näringsliv och ledningsgrupper. Gillade hans energi och “sunda förnuft” som är hans varumärke. Mellan alla aktiviteter äter vi riktigt bra mat och mellanmål – inga pastasallader här inte som tur är :) Min egen dag, har en på fredagen – tycker jag alldeles särkilt mycket om. Dels har jag förmånen att få så fina deltagare, många som kommer varje höst och vår – jag gillar dessa kvinnor så mycket! De är starka, duktiga, nyfikna, glada och mjuka. Och har snygga skånsk klädstil, haha! Förra veckan hade jag Chakra yoga, Freepower, föreläsning “Ekologisk framgång” och yinyoga. Provade också nytillskottet Floorwork, fast det var svårt med nålfiltsmatta :) Jag brukar skämtsamt säga att jag inte behöver få arvode för att vara med – det räcker med den sköna spamiljön, stämningen och inte minst för att jag alltid får värsta goodiebagen :) Den här gången fina saker från Clarins, Sense of Karma ( välgörenhets projekt för flickor ) 100bon etc etc…

Nästa tillfälle är den 20-22 oktober med Brita och Kalle Zackari som föreläsare :) Jag har egen dag på fredagen och eventuellt har vi en ” soft” dag på torsdagen för en något äldre målgrupp som vill ta det lugnare. Alla frågor och anmälan till Joelina. Vet att det redan nu är bokat en hel del… de här eventet ska man boka snabbt!

 

IMG_2785

IMG_2809

IMG_2779FullSizeRenderEfter tre dagar i Skåne, mötte jag upp familjen i Oxelösund för 5 dagar sportlov hos min mamma. Det är skönt. Man badar i badhus, träffar kusiner, går promenader ut mot havet, spelar spel, går på bio och äter och fikar.

IMG_2824

Direkt hem från Oxelösund till först instruktörsutbildningen i Floorwork, som troligen framöver kommer kallas Holistic Floorwork. Men mer om detta i ett annat inlägg :)

Nu Stokholm, Yogobekontor och möte över dagen.

xc

Reflektion

Söndags blogg

Söndagsblogg.

Klockan är 20.30  och jag står själv i köket vid köksbänken och har på skön musik, nyss ätit middag och nu kaffe och lite glass och mail. Att samla ihop sig på söndagen har blivit till rutin. I hop med god mat och vin först, sen ta tag i de mail och praktiska saker som gäller inför veckan. Den här helgen var fin – vänner, småbarn, fint väder, dans, yoga, middagar, brödbak, bra film med dotter, nya t-shirts och ensam söndagsmorgon med kaffe och bokläsning. Lyllos mig :).

Veckan som kommer kräver lite extra förberedelser på föreläsning och klasser till Båstad och Energidagarna, dessutom är det Stockholms sportlov och studion på hotellet skulle vilja att jag var där lite mer. Och  så ska jag skriva klart instruktörsmanualen för Floorwork – vilket jag för övrigt hade min tredje klass i – på studion i dag. Såå roligt har det varit! Både för mig och för deltagarna – de studsar och ler när de går därifrån faktiskt, även om de har lite lätt sträckta hamstrings :)

Min förhoppning inför veckan – är att den rymmer avslappning, glädje, arbetsfokus och intressanta gäster på studion och en frisk familj….

xo

c

 

kläder

Print t-shirts :)

IMG_2726

Då och då skickar jag lite tröjor och kassar till min lokala tryckerifirma, med prints jag gjort och tycker skulle vara coolt att ha på mig och se på andra :) Jag har för tillfället ingen egen produktion eller större volymer alls, utan gör det i lagom mängd när andan faller på. Som en kul hobby. Just nu finns detta tydliga coola statement, på en snygg höghalsad vit bomulls T-shirt.
För mig är fina feminina egenskaper på män och kvinnor det som behövs och  gäller för framtiden just nu.

T H E  F U T U R E
I S  F E M A L E

samt ett print för yogisar

YIN
YANG
DEEP &
FEMALE

FullSizeRender

FullSizeRender

FullSizeRender

FullSizeRenderFullSizeRender

Vill du beställa?  Skriv din strl och din postadress i ett mail och skicka mig.  Det kan ta någon vecka. Obs! Det har varit ett sug – så tyvärr tar det ett tag innan jag fått beställning av tröjor och sedan tryck. Troligen v. 11…

 

Priser:

Vit t-shirt med The future is female : 400:- S-L

Grå t-shirt med The future is female: 300:- S- XL

Vit t-shirt med Yin, yang, deep & female: 300:- S – XL

Kasse 120:-

Skickas på post, med faktura i efterhand.

xc