Alternativträning HEALTHY TRAINING Rehab | Prehab

Yoga-flow

Bild lånad från vavawoom.com/altromondoyoga/

Det här året har verkligen inte börjat bra utifrån ett löparperspektiv. Jag har haft ont i mitt högra ben, upp mot höften, i två veckor. Dessutom vaknade jag upp med lite halsont i morse, min tredje förkylning på kort tid.

Det positiva i eländet är att jag har fått en första diagnos av Frode på Engelbrekts Kiropraktorcenter som tror att det inte är något allvarligt utan är rätt övertygad om att det kan vara borta med några dagars löparvila och ett par behandlingar. Den här veckan har jag varit på två behandlingar och det känns redan mycket bättre. Både Frode och jag vet sen tidigare att jag har en responsiv kropp vilket alltid är bra när man ska komma tillbaka från skada. Så nu håller jag tummarna för att läkningen går snabbt!

Altromondo-16

Bild lånad från vavawoom.com/altromondoyoga/

En annan positiv sak är att jag körde igång med regelbunden hemma-yoga i mellandagarna p.g.a. smärta i höft och träningsabstinens, vilket jag har hållit i även efter nyår. Man kan säga att jag är inne i ett yoga-flow. Med det inte sagt att jag är bra på yoga. Jag anser fortfarande mig själv vara stel som ett kylskåp. Hur som helst så har jag de senaste två dagarna varit på två pass på Altromondo; Hatha Flow 90 min och Vinyasa Flow 75 min och jag är SÅ pepp på att fortsätta min yoga-resa. Altromondo är helt klart ett av mina favorit-yoga-ställen i stan. Förutom riktigt bra klasser så är det en urmysig studio med varma trägolv, schysta yoga-mattor, bastu och lyxiga duschprodukter. Dessvärre får jag bara boka in mig på max 3 klasser per månad då jag bokar genom appen FitnessCollection som uppmuntrar att man tränar på olika ställen. Som tur är finns det 65 andra studios att träna på genom appen och dessutom har jag ju en gång kvar på Altromondo den här månaden 🙂 Sen är ju min förhoppning såklart att jag snart kommer vara skadefri och frisk så att jag inte har tid att springa på yoga varje dag!

Tipsa gärna om bra yoga-studios om du har någon favorit!

Altromondo-60

Bild lånad från vavawoom.com/altromondoyoga/

Spara

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply