HEALTHY TRAINING Löpning

Valborgsfest och 1a Maj-lopp!

Det kanske inte är den bästa kombon att gå ut och festa ena dagen och springa lopp den andra, men nu råkade det bli så. Igår var jag på gay-fest på Wallmans Teatergatan tillsammans med min syrra (som jobbar på Wallmans i Köpenhamn) + alla hennes bransch-kollegor + min vän Moa. Det var askul och det blev en kväll med mycket bubbel, mycket sång & musik, god mat och bra röj!


I morse vaknade jag med huvudvärk föga förvånande. Jag tog en promenad till affären för att handla frukost och åt sen en jättefrukost innan vi åkte till Danderyd för att efteranmäla oss till Danderydsmilen. Det var så förbaskat skönt med det fina vädret och jag hann njuta en halvtimme i solen innan det var dags för uppvärmning.


Pär och jag bestämde att vi skulle hålla ihop hela vägen och försöka göra en tid under 40 min. Vi var båda slitna så det kändes skönt att lägga ribban lågt. De första 5 kilometrarna gick i behaglig fart. Sen började vi jaga lite ryggar vilket gick bra trots att andra halvan av loppet var betydligt mer teknisk och utmanande. Vi lyckades hålla ett ganska jämnt tempo hela vägen in i mål och känslan var ok med tanke på omständigheterna. Jag sprang över mållinjen som nummer 1 vilket var kul 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply