HEALTHY TRAINING Löpning

Man behöver inte spotta i glaset bara för att man gillar att springa

Jag har ingen ambition av att leva som en elitidrottare och därför får jag inte det mista dåligt samvete när jag gör saker och ting som inte finns på världskartan för en elitatlet. Typ som att gå på bröllop och vara vaken alldeles för sent och dricka alkohol. I lördags gifte sig min kära kusin Jessica med hennes Niclas och de hade bjudit in till bröllop på Almare Stäket utanför Kungsängen. Vilket fantastiskt ställe!!! Om det är någon som går i giftas-tankar så kan det verkligen rekommenderas 🙂 Vigseln hölls utomhus nere vid vattnet (tack och lov var det fint väder) och sedan var det mingel och middag i ett Magasin ca 1000 m därifrån, följt av fest i en annan närliggande lokal. Jessica och Niclas jobbar båda inom showbiz och är sjukt musikaliska så det blev en kväll fylld med musik, sång och riktigt bra röj! Och jag spottade inte i glaset 😉
Mina fina föräldrar <3


Pappa körde hem på natten så vi vaknade upp på Ekerö på morgonen vilket var väldigt skönt även om huvudet dunkade och jag kände mig allmänt sliten. Söndagsmorgonen började ändå med en promenad i förhoppning om att börja må lite bättre vilket faktiskt hjälpte. Sen dök mamma ner i grönsakslandet för att plocka gurka till frukosten.
Innan det hade hon varit en sväng förbi affären så det blev en hejdundrandes frukost ute på altanen med grekisk yoghurt, svenska jordgubbar, granola, kaffe, citronvatten, glutenfritt knäckebröd, ost, serrano-skinka och hemmaodlad gurka.


På vägen hem till Lidingö stannade vi till på Bauhaus och köpte på oss växter, krukor, jord och frön då vi blivit inspirerade av mammas odlingar ute på Ekerö. Det blev någon timmes jobb på altanen innan vi tog en låååååång promenad följt av 1000 m simning i Kottlasjön.Det var den helgen! Nu är det äntligen måndag och om några timmar ska jag springa intervaller och ikväll ska jag coacha fantastiska RundayMonday-gänget. Hej svejs!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply