Tävlingen är avgjord! Grattis till vinnarna Anna Lundqvist, Jesper Linné och Ann-Christin Lundström!

Behöver du musik i öronen för att orka ge det där lilla extra i träningen – orka trampa på i motvind, göra en extra benböj eller överhuvudtaget komma ut i löparspåret? Här har du chansen att vinna lurarna som inte bara ger ett grymt ljud, men som dessutom  kommer med teknik som ger träningen en extra dimension.

I prishögen hittar du några av marknadens bästa trådlösa hörlurar. Får vi till exempel locka med Jabras nya hörlurar, Jabra Sport Pulse Wireless, som kan mäta din puls, ge dig personlig coachning och som är nominerad till CES Innovation Awards Honoree 2015. Tål vatten och hårt väder. Läs om vad vi tyckte om dem när vi testade hörlurar. Värde: 1 800 kronor.

kzn0c39wutf3nijhfbx9

Eller de här: Plantronics Backbeat Fit, reflexförsedda lurar för dig som tränar hårt och mycket. Smarta hörlurar med hög ljudkvalitet som är lätta att hantera, tvätta av och som sitter bra. Vi har testat lurarna. Läs om vad vi tyckte i vårt test.

BackBeat FIT

Värde: 800 kronor.

 

Yurbuds är ett nytt märke på den svenska marknaden. De utvecklar hörlurar för löpare med schysst ljudkvalitet oavsett hur fort du springer. Dessutom är lurarna sköna – och sitter! Tål svett och vatten och är lätta att styra.

lvje3l4fthnufd8emg6w

Värde :ca 399 SEK.

För att delta i tävlingen gör du såhär:

Skriv en kommentar till den här artikeln där du berättar vilken låt du vill ha i lurarna när du behöver tränings-pepp. Berätta också varför just du behöver lurarna. Gör det senast den 8:e maj! Vinnaren meddelar per mejl senast den 11 maj. Lycka till!