Att ta cykeln till och från jobbet, att sticka till gymet eller ut i skogen direkt efter avslutad arbetsdag. Lockande? Men kanske besvärligt med packningen? Det kände också Gustaf Casten när han bestämde sig för att designa en ryggsäck som skulle hjälpa honom att kunna bära träningskläder OCH dator i samma väska – resultaten blev ryggsäcken Vandra. Vandra har unika egenskaper som skyddar din dator, gör det enkelt att ändra design från ryggsäck till sling ryggsäck, två fack separerar dina jobb prylar från dina gymkläder och ett unikt anti-chock system som skyddar din bärbara dator från fall och stötar. Just nu har du chans att vinna en Vandra inför sommarens äventyr.

Casten Design tävlar ut tre ryggsäckar till våra läsare. För att ha chansen att vinna gör du så här:

  1. Skriv en smart slogan för en Vandra ryggsäck.
  2. Vandra ryggsäck finns i tre olika grå nyanser. Skriv vilken av dem du skulle vilja ha om du vann.

Tävlingen pågår till den sista juni. Lycka till!

OBS! TÄVLINGEN ÄR AVGJORD
En hälsning från Castendesign:
Tack för alla bidrag!
Era kommentarer och inlägg är viktiga bidrag till vår utvecklingsprocess.
Du kan följa oss på Facebook https://www.facebook.com/CastenDesign/ eller Instagram https://www.instagram.com/castendesign/?hl=en du kan köpa ryggsäcken på www.castendesign.com använd 10OFFNOW före sista juli så får Du 10% rabatt.

De vinnande bidragen:
#1 Jessica Hellström
”När både träning och arbete är det centrala – då är Vandra den mest geniala!”
#2 Lena Larsson
”Varför Kånka när du kan Vandra”
#3 Susanne Skoglund
”Ut i skog och mark, ryggsäcken Vandra sitter som en smäck. På cykel i stan till gym för att bli stark är den också käck. Fyller den väl med många grejer. Passar på alla, både tanter och tjejer”

Detta inlägg är ett samarbete med Casten Design.