OBS! Tävlingen är avgjord. Lycklig vinnare av en Zetta 55 heter Magnus Tina. Grattis!
Svara på en enkel fråga så har du chansen att vinna en Crescent hybridcykel från Velo & Oxygen.

Under våren har Velo & Oxygen öppnat tre butiker i Stockholm. Velo & Oxygen har som målsättning att få fler svenskar att cykla mer. Nu kan du vinna en av deras bästsäljare: Crescent Centi och Crescent Zetta.

Oavsett om du vill cykla till jobbet eller ge dig ut på ett svettigt träningspass är Centi (dam) eller Zetta (herr) en perfekt cykel. En lätt hybridcykel med stark aluminiumram, 18 växlar och skivbromsar. Cykeln passar både på asfalt- och grusvägar så det är bara att börja trampa. Läs mer om Crescent Centi och Zetta här. (Värde: 9 495kr rek pris).

Allt du behöver göra för att vara med och tävla, är att svara på frågorna nedan, och godkänna med ett ”ja” att Velo & Oxygen skickar ett nyhetsbrev till dig (du kan säga upp din prenumeration när som helst efter första nyhetsbrevet).

Skicka dina svar senast den 25 maj. Vinnare presenteras under v 22.

Såhär gör du för att vinna en Crescent-cykel från Velo & Oxygen:

Svara på frågorna nedan i kommentarsfältet. Skriv dessutom in ett ”ja” för att godkänna att Velo & Oxygen skickar mejl till dig.
Fråga 1: Velo & Oxygen har i dag tre butiker i Stockholm. I Sickla köpkvarter, i Norra Djurgårdsstaden och på Norrlandsgatan. Snart öppnar man ytterligare en servicestore. Var öppnar den?

1. Bromma Blocks
2. Arenastaden, Solna
3. Täby centrum

Fråga 2: Vilken cykel och storlek önskar du om du skulle vinna?

Centi 51 passar 160 – 180 cm
Centi 55 passar 175 – 195 cm
Zetta 51 passar 160 – 180 cm
Zetta 55 passar 175 – 195 cm
Zetta 59 passar 185 – 205 cm

Villkor: Vinsten hämtas ut i en av våra butiker i Stockholm. I och med att du deltar i tävlingen medger du att dina personuppgifter sparas och att du kan få erbjudanden och information från Velo & Oxygen i framtiden. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.