Tanja Djelevic är den ödmjuka tjejen från Skåne som flyttade till Hollywood och blev stjärnornas favorittränare.
Idag driver hon eget som tränare och hälsocoach i Usa och Sverige. Hon har även varit tränare i svenska Biggest Looser.
– För mig är träning något som kan få dig att må bra oavsett hur resten av livet ser ut. Det handlar om att anpassa rörelse och återhämtning efter hur ditt liv ser ut. Då får du resultat som varar, säger hon.
Den här månaden bjuder vi på två korta enkla videos med Tanjas bästa övningar.
Pass 1. Helkroppsstyrka på 10 minuter (perfekt på stranden eller tomten)

Så gör du: Läs igenom texten nedan, sätt sedan igång filmen och följ Tanja i en minut per övning. Gör sedan två varv till på egen hand (eller spela filmen igen). Håll varje övning i en minut.

Övningar:
1. Helkroppspower

Den här övningen stärker hela framsidan av kroppen på väg till och från plankposition, samt i plankan. När du kommer bak aktiverar du kroppens baksida. Vägen fram och tillbaka via en squat stärker och ökar rörligheten i höfter och fotleder.
När du jobbar med hela kroppen på det här sättet får även hjärtat jobba då pulsen går upp.
Snacka om ultimat övning!
Tänk på: Stå höftbrett, håll en lång och atletisk hållning genom hela övningen. Framme i plankan – låt hela kroppens framsida (ben, bål, bröst, armar) vara aktiva för att bära kroppen.
När du kommer bak, lyft upp höften så mycket du kan.

2. Balans och baksida
Stabil, rörlig, starkt säte och rygg – den här övningen är toppen för baksidan av kroppen (som många av oss behöver stärka).
Tänk på: Börja med att hitta en atletisk och stolt hållning. Håll den hållningen även när du fäller framåt. Tänk att du vill sträcka överkroppen så långt framåt som möjligt och den bakre hälen så långt bak som möjligt. Försök hålla höften på benet som är i luften parallellt med ståbenets höft. Slappna av i nacke, axlar, ansikte.

3. Framsida och rotation

I en armhävning är hela framsidan av kroppen engagerad, när du dessutom lägger till en rotationen mellan varje hävning ger du kroppen optimal styrketräning i alla riktningar.
Tänk på: Sprid ut fingrarna och jobba med hela handen mot underlaget. Aktivera framsidan av kroppen och sträva efter en lång kropp i armhävningen och jobba noggrant och kontrollerat i rotationen. Sätt i knäna när du behöver i armhävningen, men börja alltid på tå. Du är starkare än du tror!