Behöver du en kul morot för löparträningen i vår? Varsågod – låt oss presentera en av världens häftigaste löpartävlingar, där du startar samtidigt som löpare över hela världen.

För andra året arrangeras loppet Wings for life world run – en inspirerande och utmanande tävling som inte liknar någon annan. Starten går exakt samtidigt på sex olika kontinenter. Klockslaget i Sverige är 13.00, den 3:e maj i Kalmar. Marcus Hellner kommer att stå redo och taggad vid starten. Emma Igelström, Jonas Colting, Aron Anderson, Pär Lernström och vi också. Ni fattar – det är ett KUL lopp!
Kom du med!

På Wings for life world run samsas glada motionärer med riktiga löparess och springer för samma goda sak: att samla in pengar till forskning kring ryggmärgsskador.
Loppet arrangeras av stiftelsen Wings for life och alla intäkter går till forskning kring ryggmärgsskador. Förra året samlade tävlingen in över tre miljoner kronor.

Loppet handlar om att avverka så lång sträcka som möjligt innan en jagande mållinje i form av en bil hinner ikapp. Ett tips är att sätta upp ett mål för dig själv som handlar om hur långt du vill komma innan bilen nått dig. De löpare som är sist i världen att bli upphunna och omkörda av mållinjebilen blir globala vinnare och från storbildsskärmar kommer åskådare och deltagare att kunna följa loppet i alla delar av världen.

Löparna som startar i Kalmar springer över Ölandsbron och vidare runt södra Öland.

Vi på Healthy Living ställer upp med ett lag.
Bilda ett lag du också så ses vi där! Eller utmana dig själv och en vän.

Och du… Håll utkik här på Healthy Living under veckan, då har du möjlighet att vinna ett träningstillfälle med elitskidåkaren Marcus Hellner inför loppet.

Läs mer om loppet, om Wings for life och om hur du anmäler dig här.

Marcus Hellner -26

Marcus Hellner springer Wings for Life World run den 3:e maj i Kalmar. Gör det du också!