Frihet är att leva sina drömmar. Det är ett av budskapen i vår bloggare Sara Rönnes filmprojekt The freedom series. Se de två första filmerna, låt dig inspireras att ge dig ut och ta för dig av livet!

Projektet kommer enligt Sara Rönne att bestå av fyra olika avsnitt. Det första, The relief, släpptes redan i november förra året. Den speglar lugnet och friheten som Sara hittar i sina löparrundor.
Del två, Northern delight, visar friheten som kommer av att välja en harmonisk livsstil.

– Jag vill att den som tittar på filmen ska känna något varm i kroppen, och en längtan att gå ut och göra det där man ofta tänker på – oavsett om det handlar om en promenad i skogen, en yogasekvens på mattan eller något större. Frihet är både smått och stort, säger Sara, som själv valt att leva sina drömmar.

– De har tagit mig till boende i Irland, Kanada, Halmstad, Stockholm och nu Åre. Den brittiske skådespelarenTom Hiddleston har sagt att man har två liv; det liv man lever och det liv man väljer att leva när man kommer på att man bara har ett. Det är en bra devis att ha i bakhuvudet. För mig är frihet en av drivkrafterna i allt jag gör och en oerhört viktig del av mitt liv; i friheten finns allt – också meningen med livet.

Sara Rönne har länge varit intresserad av foto, vilket också syns i hennes blogg, men filmprojektet har hon tagit hjälp av sin bror som är fotograf och filmare.
De fyra avsnitten i The freedom series kommer att släppas med några månaders mellanrum.

Överst ser du The relief. Och här kan du se Northern delight:

 

Om Sara Rönne:
Sara jobbar med digitala medier och digital PR och skriver bloggen traningsgladje.se; en av landets bästa hälsobloggar enligt Aftonbladet. Hon går igång på upplevelsen och har bland annat cyklat mellan Stockholm och Åre. I somras sprang hon Jämtlandstriangeln på en dag.