Vi vet hur den är, maj månad; barnaktiviteter, blommorna man ska hinna njuta av innan de vissnar, kroppen som ska trimmas, allt på jobbet som ska bli klart innan sommaren och när ska man hinna ANDAS???

Vi tänker såhär. Börja med just det – att andas. Så kommer flöjtkonserter, läxläsningar, kvartsamtal och budgetmöten att få ett liiite annat skimmer. Eller inte? Vi tänker i alla fall prova. Häng med oss och ge dig själv en kort (eller lång) stund varje dag i en månad. En stunds mindfulness, meditation eller vad du nu vill kalla det för att få till det. Vi kallar det ”Mindful maj”. Och vi gör det i FB-gruppen Mitt healthy living. Den är öppen för dig och vi vill gärna träffa dig där och ge dig inspiration, sällskap och pepp längs vägen. Så ser vi vad som händer när vi tar några djupa andetag varje dag – tillsammans!

Du som är med i utmaningen har chans att vinna en plats på Cecilia Gustafssons Holistic Camp i Järvsö, yogamattor och en massa andra sköna saker längs vägen.

Gör såhär för att hänga med oss på ”Mindful maj”:
1. Gå med i FB gruppen Mitt healthy living.
2. Ge dig själv en stunds mindfulness varje dag. Det räcker med några djupa andetag.
3. Dela med dig av vad som händer – på Mitt healthy living eller på Instagram med hashtagen #mitthealthyliving, så ökar du dina chanser att vinna och sprider samtidigt skön energi i sociala medier.

Kom igen – det här blir kul!