Han är stjärnkocken som vid sidan av god mat också älskar träning och hälsosam livsstil.Just nu är han aktuell som coach för Team Sweden Bocuse D’or 2017 (tänk VM i matlagning) och med boken ”Jonas Paleokök”.
God och enkel mat med fokus på smak och lokala råvaror är Jonas melodi. För honom är Paleokost inte en trendig diet utan helt enkelt ett förhållningssätt till mat som han hållit sig till nästan hela sitt liv.

Vilka tre råvaror har du alltid hemma?

Ägg – för att det är bäst, billigast och godast. Olivolja x-virgin – för att jag använder det på allt och skumpa – för att jag älskar goda viner och speciellt champagne.

Om du vill sno ihop ngt snabbt, gott och näringsrikt – vad gör du då?

Färska vårrullar med grönsaker, strimlad kyckling och bbq dip. Gott!

Jonas delar med sig av de här recepten i bloggen Healthy Dinner:

Vaniljpannkakor
Banangröt
Auberginesalsa