Vi skänker 200 kr till Bröstcancerfonden för varje anmälan till WHHM – missa inte att anmäla dig nu du också! En av våra ambassadörer är populära löparbloggaren Petra Månström – här är hennes bästa löpartips.

 

Tack vare forskning överlever allt fler sin bröstcancer. Den forskningen vill vi – och våra ambassadörer LofsanSara Rönne, Anna Lissjanis, Petra MånströmJessica ClarénFrida LindströmSofie LanttoSofia Hedström, Sanna Hed, Anna-Lena PettersonKristina Andersson och Erika Kits Gölevik stötta! Så den 22 april springer vi för oss själva, våra mammor, systrar, vänner. Häng med du också!

Anmäl dig här – skriv i koden BRO så skänker du samtidigt 200 kronor till Bröstcancerfonden!

En av våra ambassadörer är Petra Månström, känd som Maraton-Petra och producent av den populära Maratonpodden

Varför springer du för bröstcancerfonden?
– För ett tag sedan var jag på mitt livs första mammografiundersökning. Det var en omvälvande upplevelse på många sätt, även om om undersökningen inte visade på några förändringar. Men jag blev omruskad och påmind. Det här är något viktigt som vi ständigt måste uppmärksamma.

Hur springer du helst?
– Olika! Älskar variationen, det är den som får mig att fortsätta springa!

Ditt bästa löpartips?

– Kör DITT race! Alla behöver inte springa för att bli snabbare, för att persa eller klå kompisen. Kanske vill du det – eller så vill du springa för att det är så himla roligt och för att du mår bra av det. Eller både och. Du väljer, då blir det allra bäst!

Anmäl dig här – skriv i koden BRO så skänker du samtidigt 200 kronor till Bröstcancerfonden!

LÄS MER OM LOPPET

Ps: Du vet väl att du kan välja mellan att springa hela loppet eller dela sträckan med en vän? Du får också träningsprogram, pepp och inspiration hela vägen fram till loppdagen!

 

Nina Nyström