Vi skänker 200 kr till Bröstcancerfonden för varje anmälan till WHHM – missa inte att anmäla dig nu du också! En av våra ambassadörer är träningsredaktör Anna-Lena Petterson – här är hennes bästa löpartips.

Tack vare forskning överlever allt fler sin bröstcancer. Den forskningen vill vi – och våra ambassadörer LofsanSara Rönne, Anna Lissjanis, Petra MånströmJessica ClarénFrida LindströmSofie LanttoSofia Hedström, Sanna Hed, Anna-Lena PettersonKristina Andersson och Erika Kits Gölevik stötta! Så den 22 april springer vi för oss själva, våra mammor, systrar, vänner. Häng med du också!

Anmäl dig här – skriv i koden BRO så skänker du samtidigt 200 kronor till Bröstcancerfonden!

En av våra ambassadörer är Anna-Lena Petterson, PT och träningsredaktör på Women’s Health.

Varför vill du springa för bröstcancerfonden? 

– Väldigt många kvinnor drabbas av bröstcancer, men allt fler blir också friska. Den utvecklingen vill jag vara med och stödja.

Hur springer du helst?

– Jag springer helt korta pass. Korta och långsamma. Jag är inte skapt för att springa har jag insett, och jag gillar det inte. Däremot älskar jag att springa lopp! Jag löptränar väldig lite utan kör mer på chans när jag springer lopp och hoppas på att min grundträning och envishet ska orka ta mig runt.

Ditt bästa löpartips?

– Jag lyssnar aldrig på musik när jag springer, utan på radio i Sveriges radio-appen. Mammas nya kille är jättebra att springa till eller ett av Olof Wretlings Sommar- eller Vinterprat. Det är så roligt att passet går fort.

Följ Anna-Lenas träning fram till loppet på bloggen och instagram! 

Anmäl dig här – skriv i koden BRO så skänker du samtidigt 200 kronor till Bröstcancerfonden!

LÄS MER OM LOPPET

Ps: Du vet väl att du kan välja mellan att springa hela loppet eller dela sträckan med en vän? Du får också träningsprogram, pepp och inspiration hela vägen fram till loppdagen!

 

Nina Nyström