Kolor i ägg, tårtor på borden, påskmust och kakor. Påsken är inte direkt känd som den sockerfria helgen. Men det går ju att göra en både god och trevlig helg även med en mindre mängd socker.

Här är recept på försvinnande gott, och välgörande påskgodis!

Renée Voltaires raw citronpaj: Behöver kanske inte presenteras så mycket närmare. Renée Voltaire är grym på att förvandla traditionella recept och göra om dem till raw, veganska ljuvligheter. Citronpaj liksom…

Foto: Beatrice Lundborg

 


Bananglass med hallonsås: Josefine Jägers smarta snabba recept för den som har bråttom till dessert. Den här funkar alltid – se bara till att alltid ha banan i frysen…

Foto: Daniel Stigefelt


Raw chokladkola: Food pharmacy är en av de mest inspirerande och roliga böcker (och bloggar) om hälsosam mat vi läst. Båda författarna har barn och vet vad som krävs för att saker ska åka in i munnen och hela vägen ner i magen. Det här gör dessutom bara gott.

Foto: Food Pharmacy