Varför lägga dyra pengar på konstgjorda ämnen när det finns så mycket produkter som är helt naturliga OCH väldigt bra och effektiva. Här är produkterna som ger naturligt vacker hud.

 

Exfolierande ansiktstvätt

Uppfriskande tvätt med citrongräs och skrubbande socker lämnar huden skinande ren. Super för dig med lite grovporig hy.


Tips: Exfoliate Foaming, 99 kr, Suki.Ansiktsolja

Vårdande olja som återfuktar utan att ge en fet hinna. Oljan lugnar huden samtidigt som antioxidanter från bland annat rosolja ger lyster. Passar alla hudtyper.

Tips: Pure Facial Moisture, 339 kr, Suki.


Uppfriskade spray

Ljuvligt lyxig spray med trollvatten och getväppling. Sprayas över ansiktet efter tvätt för att balansera och stärka hudens egen förmåga till spänst och lyster.

Tips: Ansiktsvatten normal, 263 kr, Dr hauschka.Hudkur normal

Ampuller med trollhassel, madonnalilja och silver stimulerar hudens egen förnyelseprocess och ger en balanserad och vacker hy. Känns oerhört lyxig och effektiv.

Tips: Hudkur normal 10-pack, ca 190 kr, Dr Hauschka.Cellulitolja

En kroppsolja med björklövsextrakt som ökar cirkulationen, fräschar upp och gör huden spänstig, återfettad och (vid regelbunden användning) minskar mängden celluliter. Doftar vår!

Tips: 
Birch Cellulite oil, 249 kr, Weleda. Kroppsskrubb

Den här skrubben med björkextrakt exfolierar milt samtidigt som den löddrar skönt i duschen. En favorit som ger fräsch doft och ren hy!

Tips: 
Weleda Birch Body Scrub, 115 kr, Weleda.


Benräddaren

Venadoron är en fettfri bengelé som känns uppfriskande på trötta ben. Innehåller bara naturliga växtextrakt som vårdar och friskar upp. Används vid värme, graviditet, mycket sittande, stående eller andra tillfällen som benen behöver lite extra omtanke.

Tips: Venadoron, 199 kr, Weleda.Bodybutter

En tjock crème med chiafröolja som vårdar huden. Känns lite hård när man tar det ur burken men smälter som smör mellan händerna och är enkel att smörja ut. Doftar äkta vaniljglass!

Tips: Bodybutter, 495 kr, Green Love

Deodorant

En fantastiskt fräsch deodorant med ingredienser från skogarna i Jockmock. Helt fri från parabener, alkohol och aluminium. Fräsch och effektiv!

Tips: Deodorant, 169 kr, Care of GerdLjuvlig lotion

En lätt lotion som snabbt går in i huden. Doft av lingon ger en fräsch känsla som håller i sig. Favorit!

Tips: Lotion, 198 kr, Care of Gerd