Den här veckan börjar vi med att hälsa Elin och Elna välkomna som nya bloggare på Healthy Living. Vi är SÅ glada att de väljer att berika med sina bloggar om träning, hälsa, mat och inställning till livet.

Hur får man magrutor?
Kanske en av de vanligaste frågorna en tränare får… Superstarka Elin ger ett skönt svar och en tankeställare: Är verkligen de där rutorna så viktiga? Och näe, det behövs inga mirakeldieter – ren och bra mat får din kropp att stråla, med och utan rutor.
Säg hej till Elin, såhär käkar hon, lär känna henne genom att klicka runt på hennes blogg!

DSC05955

Älska cykling!
Om du inte redan älskar cykling som träning så LOVAR vi att du kommer göra det efter att ha läst Elnas blogg. Det går inte att inte bli inspirerad. Så… du som redan älskar cykling: läs. Och du som tänker… mja, cykling, vet inte, kanske, eller… LÄS!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Träna i snyggaste tightsen på coolaste eventet
Jessica påminde oss om Nikes event i Stockholm nästa helg. Känns som att det kommer bli huuuuuur coolt som helst. Träningen tar över huvudstan. Och… med ett par specialdesignade tights – to die for!
rawness_nike-tight-of-the-moment

Minipasset – övningarna som stärker hela kroppen på en kvart
Semester och maaaassa tid för… nöjen, vänner, släkt, middagar, strand, shopping och… träning! De dagar du bara har en kort stund mellan släktfikan och stranden – smyg in Erikas smarta helkroppspass.

MG_2242

Hälsobranchens drama queens förgiftar oss
Kristina Andersson ger återigen perspektiv på det här med ”giftet” i vår mat. Är socker gift? Gluten? Kanske vatten? Oh nooo, are we all gonna die?!

Sugar danger warning sign

Sommarträna med naturens utrustning
Sara Rönne gör träningen enkel, stark och skön i sommar! Varför krångla till det – lyft sten, använd naturen.

Halmstad-Lynga-102-copy

Hitta din rytm i sommar, och följ den
Det är som att hon skriver direkt till vårt inre… går förbi den yta vi byggt upp utan att passera gå. Låt Cecilia hjälpa dig att hitta ditt skönare jag i sommar.

Energy-moves-in...1-916x538

Vem behöver sol när det finns lack?
Kayo tipsar om nagellacken som lätt är sommaren snyggaste. Varning för stort ha begär… ;)

IMG_4965

Träna med Emma i Alperna
I augusti drar Emma Igelström till Badgastein för att hålla i en träningsvecka… Vackrare miljö att träna i är nog svårt att hitta.

Bad-Gastein-13_0600--Wellness_week_NY_1384x790px

Läskande lunch!
När sommarvärmen väl kommer, för ja det gör den snart(!) är detta en given lunchfavorit. Yum!!!

VATTENMELONGAZPACHO_s53