Sveriges dessert-drottning Leila Lindholm bjuder på en av sina favoriter bland superfood-desserter i  ”The fresh foodie” – Chiapudding med kokos och lime.

6 portioner

Det här behöver du:
6 msk chiafrön
4 dl kokosmjölk
1 knivsudd vaniljpulver
1 limefrukt
1 ask hallon
1 ask blåbär
½ ask jordgubbar
1 granatäpple
2 msk agavesirap eller honung

Såhär gör du:
Blanda chiafrön med kokosmjölk, rivet limeskal och vaniljpulver, låt stå i kylen i cirka 1 timme (rör om då och då).
Rör samman bären med granatäpplet i en skål och smaksätt med agavesirap eller honung om så önskas.
Servera chiapuddingen i glas och tillsammans med rårörda bär.

Receptet är hämtat från Leilas blogg och hemsida. Där hittar du fler härliga recept och kul inrednings- och resetips.