Träning utan krångel, höftöppnare och god mat som kan ätas i mängder! Veckans bloggsvep är innehåller bredd, djup och höjd. En ära att få husera dessa professionella människors bloggar!

Träning utan krångel
Men ååååh. Hinner inte träna, måste fixa barnvakt, hitta rena träningskläder, äta ett mål mat och stå i kö till alla redskap. Följ Shirin Djavidis råd och gör träningen krångelfri och enkel. Då blir den av.
IMG_1011-1024x1024

Orden som säger allt
Ni vet när man går runt med en känsla som är svår att sätta ord på. Men så kommer de plötsligt, helt oväntat utifrån på det mest märkliga vis. Just detta hände Erika Kits Gölevik i veckan. Och vilka ord sen! Läs och hämta kraft!
image5-1

Höstens vill-ha-mode
Känner du dig starkare i ett par nya tajts? Anna Lissjanis har fått en sneakpeak på höstens jackor, tajts och mönster. OCH delar titten med oss!
milla_jag_newyorker

Höft-städning
Ja, höststädning kan också innebära höftstädning. Bort med stelheten och allt trist som följer med ett par stela höfter. Frida Lindström visar hur.
IMG_7671

Kan du ge dig själv kärlek?
Jessica Clarén är en mästare på att kärleksbomba – rakt ut i cyberrymden. Hennes pep-talk, till sig själv och alla som vill ta emot är väl värda, inte bara att läsa, men också att dela med världen.
IMG_0144

Vad känns rätt för dig?
Cecilia Gustafsson visar hur du bland annat kan öppna kanalerna till din intuition genom att öppna ditt sjätte chakra.
Skärmavbild-2015-05-01-kl.-09.11.59

Känner du Elna?
Om inte, följ bloggen som guidar dig till roligare cykling. Och för att lära känna henne, börja med att läsa hennes ABC-lista. Kanske inspireras du att göra din egen. Kul sätt att fundera lite över din egen person och vem du vill vara.
fornstigen-8

Första jobbveckan och hur du kommer igång
Jeanna på Junkie Bliss har redan jobbat en vecka och kom loss från semesterlunken med steg för steg-metod och strongliftpass. Gör det du också.
img_0592

Har kläderna krympt? Ät mer!
Näringsfysiologens bästa tips för att komma i höstens byxor – ät mer och oftare! Ovan tanke? Vänj dig och tänk som en näringsfysiolog. Mycket BRA mat är inte farligt. Tvärtom!
image

Bloggvärldens godaste smoothie?
Är smoothies världens bästa mellanmål? Elin Kjos bjuder generöst på syrrans grymma recept.
DSC01340

Fler höstliga murriga recept för soffhäng
Sara Rönne är mästare på att skrapa nätutbudet på fantastiska recept. Den här veckan har hon delat med sig av några favoriter. Vi tackar och bockar!
IMG_3116-friendly-food-pannkakor-utan-gluten-header