En bön… till någon. Dig själv. Gud. Formulerad av Sofia Sivertsdotter.

”I dag, hjälp mig att se vägen framför mig klart. Ge mig mod att stå stark i glädjen och lättheten, och ge mig ödmjukhet inför att den här dagen är allt jag har.

Gör mina beslut enkla att fatta, mitt bohag lätt att bära och min sinnesstämning ljus. Gör mig fri i tanken och hjälp mig att se öppningar där jag tidigare bara fann hopplöshet. Hjälp mig att vara tacksam inför kroppens och själens ursprungliga vilja till liv och utveckling.

Hjälp mig att göra den här dagen hoppfull, för mig själv och andra. Påminn mig om att se blomstring och frihet där mina ögon landar, och visa mig på den väg som bär mest glädje till flest. Låt mig lita på livets styrka genom toppar och dalar, ebb och flod. Låt mig alltid tro på hoppet.”

Läs mer av Sofia Sivertsdotter i hennes blogg!