Hon är Hollywoodstjärnornas favorittränare och har fått kilon att rasa i Svenska Biggest Looser. Men Tanja Djelevics syn på hälsa är mycket mer än yta och kilon. Hon menar att en bestående förändring alltid kommer inifrån.
– En kombination av fysisk och mental styrka gör att jag känner mig stark, säger hon.
Här är hennes bästa stark-knep, helt utan inbördes ordning.

Lyft tungt. Att lyfta tungt är ABSOLUT med på min starklista. När jag är fysiskt stark i min kropp känner jag mig som en Superhero – Serbiska Stålkvinnan som kan laga Sarma.

Kärlek. Att finnas där för min mina kära. Och att ta emot det de ger mig. Vänskap. Kärlek. Att prioritera mina älskade ger mig styrka. Det är otroligt vad alla parter får av att GE.

Bra mat. Att äta bra mat från moder jord får mig att känna mig kraftfull. Ett av mina favoritsnacks är ugnsbakad brysselkål! Men jag älskar också kaffe och glass. MUMS.

Berika dig själv. Sång, dans, musik, skratt och nya nyfikna ting – det berikar mitt liv. Jag är lite som Nicke Nyfiken.

Engagera dig. Att engagera mig i något som är mycket större än mig känns viktigt. Vara en del av en rörelse för att förbättra. Ta ställning och inspirera.

Foto: Ulrica Wihlborg

Vår expert: Tanja Djelevic är född och uppvuxen i Kristianstad. Hon började sin bana med SAFE: Swedish Academy of Fitness Education och har sedan kompletterat med bland annat en master i psykologi där hos bland annat specialiserade sig på Stress Management Therapy. Hon är Corrective Exercise Specialist (CES) och har fitnesscerifikat från Reebok, AFAA, ACE, Powerhouse Pilates och C.H.E.K Institute. Mer info: http://tanjadjelevic.com/