Träningstips, matidéer, stylingtankar och kloka råd om livet. Vi är fortfarande lika stolta över våra bloggare som bara fortsätter att ösa ur sig fantastiska läsupplevelser och tankar som får oss att vilja röra oss både fysiskt och mentalt. Ser ut att bli en lovande höst hörrni!

Ett svettigt pass för en stark höstkropp

6-e1440358592307
Är det här hösten du ska bli stark? Kolla in Elin Kjos och följ hennes svettiga pass!

Yogaväskan du aldrig vill släppa

IMG_1954
Klä dig som du vill känna dig, heter det ju. Just nu vill vi känna oss som Cecilia Gustafsson. Och det blir bara lite närmare möjligt när hon säljer egendesignade kläder och väskor.

Du får det ditt fokus är inställt på
IMG_8416
Lägg din uppmärksamhet på saker som skapar fina känslor, skriver Frida Lindström. Vi lägger den kloka tanken till höstens samling.

Höstens bästa löpintervaller
loppuss2
Inte en, inte två utan jättemånga bra tips på kul, utmanande och UTVECKLANDE löpintervaller hos Anna Lissjanis. Utmana dig själv och dina vänner!

Muta igång kroppen
image1-e1439880876866
Träningslusten kommer inte alltid automatiskt, även om man vet att det är så skönt att röra på sig. Kristina Andersson kan knepet att muta igång motivationen. Funkar det för dig?

Morgonrutinen från himmelen
image6
Det är inte duschen, inte jobbet, inte fågelsången som får upp Erika på morgonen. Det är frukosten. Och så speciellt favoritfrukosten. Kolla in receptet och ställ klockan med glädje!

Är du en prima ballerina?
barre
Nu finns chansen att prova känslan att träna vid barren, som en riktig ballerina. Shirin har testat SATS barreträning.

Stockholms skönaste löparrundor
nike-zoom-elite-1
I skog, över broar, stadsrundor och längs huvudstadens vattenstråk. Jessica listar Stockholms bästa löparrundor.

Yoga för alla
yogagames-mamma-jeanna
Det kan vara lugnande och uppiggande, mjukt och svettigt. Jeanna Ullén om varför yoga är så obeskrivligt bra. För alla.

Livet – inte alltid uppåt
vscocam-photo-1-31
Trött i kroppen? Dags att vila eller behöver du bara stålsätta dig och köra ett pass? Inte alltid så lätt att veta skillnaden. Elna Dahlstrand skriver om energins toppar och dalar.

Imponera på dina skogsmullekompisar
tomat
Svamptilltugg och fyllda tomater med nässelboost. Kristin ger dig recepten som kommer att få dina skogsälskande vänner att säga både oooh och aaaah!

Europa behöver mer rörelse
20472371148_cc17c7136d_o
Det kan verka som att alla rör på sig nuförtiden. Men så är inte alls fallet. Därför satsar EU på European week of sports, en vecka i september med en mängd olika sportaktiviteter i hela Europa. Håll koll på var det händer! Listan hittar du hos Sara.