Sara Rönne – Träningsglädje
Jag struntar i löften och sätter upp målsättningar istället. Ett år lovade jag mig själv att ha extra roligt på tisdagar. Jag hade länge tyckt att alla tisdagar var så himla tråkiga men med hjälp av min nya målsättning började jag fylla tisdagarna med roliga saker. I år ska jag ha ett nyårslöfte som fortsätter att handla om upplevelser, det finns så mycket roligt och härligt att upptäcka!

Cecilia Gustafsson – Healthy Mind
Ett nyårslöfte som verkligen skulle göra skillnad, om det så bara hålls en månad, vore att sluta gnälla. Tyst och högt. Framför allt högt. Skaffa ett complaintfree armband! Varje gång du gnäller snärtar du till dig själv med armbandet. 21 dagar är målet, varje gång du snärtar med bandet får du börja om från dag 1. Varför inte skaffa ett till din partner, vän, eller kanske dina barn också?

www.complaintfreeworld.biz

Erika Kits Gölevik – Healthy Living
I år väljer jag tre ledord istället för ett löfte. Som ett mantra. Mina ledord är:
Tillit: Om vi, lika naturligt som vi litar på att efter en utandning kommer en inandning, litar på att det vi drömmer om kommer till oss, vågar släppa saker och låta det hända – då blir livet skönt.
Sanning: jag vill leva, umgås, agera, jobba och prioritera med integritet. Vara sann mot mig själv och de människor jag möter.
Kärlek: Störst av allt. Först av allt. Mot mig, mina nära, kära, världen.

Kristin Ekberg – Healthy Dinner
Ta dig själv och dina drömmar på allvar. De där drömmarna som hänger kvar genom alla år, ta tag i minst en av dem. Vänta inte längre på att någon av dem ska visa sig vara den ultimata att satsa på. Så blir det aldrig. Börja i stället med att dra i en av de trådar som ligger framför dig och se vad som händer. Förmodligen något fantastiskt!

Kayo Shekoni – Be-You-tiful
Strunta i alla nyårslöften som känns kravfyllda och tunga! Se istället till att fylla nyårsafton med det du vill ta med dig in i det nya året! Själv tänker jag äta det jag älskar, dansa, sjunga och träna och omge mig med människor som faktiskt betyder något för mig.
Så .. helt enkelt: När tolvslaget slår, gör det som du vill ta med dig in i ditt alldeles egna unika år!