Lite trött nästan jämt? Kanske deppig? Äter du en massa kosttillskott utan att egentligen veta om de hjälper dig? Eller har du testat en ny livsstil ett tag och undrar om det märks på dina värden?

Werlabs erbjuder hälsokontroller och blodanalyser för den som är nyfiken på sina värden. De innehåller mycket information som kan hjälpa dig att nå bästa möjliga resultat genom livsstil och kost.
Analyspaketen är utformade av specialister och tas i samarbete med Karolinskas Universitetslaboratorie och Unilabs. All remisshantering sker digitalt. Som kund får du en privat journal online med resultat, analyser och information. De första resultaten får du efter några timmar. Proverna tar du på en vårdcentral i närheten av ditt jobb eller ditt hem. Observera att Werlabs än så länge jobbar med provtagningsställen framför allt i mellersta och södra Sverige. Här ser du var du kan ta dina prover.

I samarbete med Werlabs lottar vi nu ut tre hälsoundersökningar bland våra läsare. Genom att svara på frågorna nedan har du möjlighet att vinna en analys XL (värde 1395 kr). Vill du veta mer om vad det innebär, läs här.

Du mejlar dina svar till: event@werlabs.se

För att vara med och tävla om en hälsoundersökning, svara på följande 3 frågor:

Skicka dina svar i ett mejl till event@werlabs.se

Hur många blodanalyser ingår i Werlabs hälsoundersökning XL?

1. 10

X. 32

2. 100

Hur/var kan du ta prov?

1.I Stockholm.

x. På mer än 100 vårdcentraler i Sverige.

2. Överallt.

3. När får du svar?

1. Direkt.

x. Inom 24h.

2. Inom en vecka.