Bliss Event Yoga

En hel helg på konvent

Då var den här pirriga fredagen här. Jag är ledig och ska yoga i sex timmar med två internationellt eftertraktade yogalärare. Magiskt. Har väntat på det här i ett år liksom! Mitt enda uppdrag i dag blir att lägga undan min plötsliga oro för att inte hänga med och bara vara där. Det gör inget om jag är slut i varenda muskel i kväll eller i morgon. Det betyder att jag har hängett mig.

För dig som är nyfiken ser jag på schemat att det fortfarande finns platser kvar till många klasser. Fundera inte så mycket – köp en biljett bara! Yoga games är den enda chans du har att i Sverige få träna för några av Sveriges och västvärldens mest kända och uppskattade lärare inom loppet av en helg. För så är det faktiskt. Flera av lärarna på Yoga games finns med på den här alldeles nya listan över USA:s hundra mest inflytelserika lärare. Och USA är inte ett yogaland att underskatta.

Vill du bara känna lite på atmosfären, kolla om det här är din grej? Ta då med dig din matta, besök hälsomässan (inträdet är gratis) på Münchenbryggeriet och testa en kostnadsfri dropin-klass. Även de hålls givetvis av duktiga och populära lärare. Lyxigt.

Ses vi i helgen?

yogagames-halsomassa

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Yoga Games Stockholm 2016 dag 1 – Tala Ohm Yoga
  1 juni, 2017 at 10:41

  […] sedan 3 timmar bahkti flow med Rusty Wells. Vid min sida hade jag den ljuvliga och briljanta Jeanna, perfekt med boost och för […]

 • Reply
  Att upptäcka sin inre yogi - uppochhoppa.seuppochhoppa.se
  14 februari, 2016 at 11:32

  […] och tolerans. Tack till fina vänner som yogat sida vid sida med mig och gett så mycket energi! Jeanna och Vevve och Mela, så himla […]

 • Reply
  Anna Jansson
  12 februari, 2016 at 19:26

  Ha en magisk helg! Jag vill ha ton av yoga-inspiration från dig efter helgen <3

 • Reply
  Katta - Bucketlife
  12 februari, 2016 at 19:15

  Åh vad rörlig du kommer vara på söndag kväll – hoppas du får en riktigt utvecklande och rolig helg! Jag skulle så gärna vilja yoga med Adriene, hela dagarna. Hon får mig att känna mig ok fast jag är som ett järnspett och helt okunnig. Och det är bara via youtube, tänk att få köra med henne på riktigt!

 • Reply
  Cecilia
  12 februari, 2016 at 14:43

  Härligt, det låter som du får en fin helg! Ibland är det vara värt ömmande muskler :)

 • Leave a Reply