Bliss Yoga

Hej från London!

 

 

 

Hej mina vänner! Och god helg – nära hälften är ju trots allt kvar. 

Vi spenderar vår i London, min goa bonusonge fyllde arton (!!!) igår och vi firar hela helgen. Tänk att han nu får rösta, gifta sig och ta lån om han vill! Det är en stor sak, att bli myndig. Det känns som att även en era i mitt liv lider mot sitt slut, även om jag inte riktigt kan sätta fingret på hur.
Men London då! Igår var jag på min första brittiska fotbollsmatch, till exempel. Och sen åt vi riktigt bra käk på en äkta hipsterpub. Den här gången ska jag skriva ihop rekommendationer! Lovar.

I dag får killarna ha sin fotboll för sig själva medan jag föredrar ett yogarejs. Det känns lite konstigt att inte hinna med den vanliga turistshoppingen – å andra sidan är punden så dyr att det nog är lika bra. Jag tror på en utmärkt yogadag.

Hur spenderar du din söndag?

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Katta - Bucketlife
  1 februari, 2016 at 21:54

  Wow, 18! 10 år kvar på den eran för mig – blir konstigt verkligen!
  Vilken härlig helg ni verkar ha haft :)

  • Reply
   minatraningstajts
   2 februari, 2016 at 15:19

   Ja det är galet!

 • Reply
  Mari
  24 januari, 2016 at 16:04

  Åh vad kul. Härligt med en sådan helg :)

  • Reply
   minatraningstajts
   27 januari, 2016 at 21:05

   Underbart!

 • Reply
  Anna Jansson
  24 januari, 2016 at 15:13

  Det låter härligt i London!
  Jag har åkt skidor, säkert för sista gången i år eftersom att det töar nu…

  • Reply
   minatraningstajts
   27 januari, 2016 at 21:05

   Måste komma mer snö ju! jag tror på februari.

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  24 januari, 2016 at 09:48

  Åh så härligt med London!
  Hur jag spenderar söndagen är oklart ännu, har fortfarande inte tagit mig upp ur sängen… ligger här och dricker kaffe och läser ikapp bloggar jag inte hunnit läsa i helgen. Tycker det är så himla mysigt att jag drar mig lite för att ta tag i dagen och göra någonting annat :)
  Ha en fin söndag!

  • Reply
   minatraningstajts
   27 januari, 2016 at 21:06

   en sån där söndag vill jag ha typ nuuuuu! KRAM

  Leave a Reply