Bliss Training

Dö, zombie!

Hej peeps! Ny vecka hörrni! Någon som började jobba i dag? Jag känner mig så rutinerad efter en vecka (har dessutom jobbat sju dagar i rad så jag är så med i matchen). Det enda tips jag kan ge dig som vill somna på soffan senast 21 i dag är: gör det. Det blir bättre. Även om det inte känns så, kommer du att vänja dig vid det mindre fria livet igen. Om ett tag.

Jag var en zombie hela förra veckan. Orkade inte gå till yogastudion en enda gång och har inte tagit ett löpsteg sedan vi lämnade Öland. Ganska smart tror jag, att liksom låta återkomsten till jobbet få ta sin lilla tid. En måste inte orka allt, samtidigt. Den här veckan prioriterar jag lite tvärtom och tänker:

 • Yoga så mycket jag får chans till. Började med en ashtangaklass i dag!
 • Göra två Strongliftpass på egen hand. Det är så roligt!
 • Springa en runda i Hagaparken.
 • Vara ledig.
 • Långluncha med favoritpersoner.
 • Ta vara på de ljusa morgnarna och kvällarna – augusti är en favoritmånad.
 • Hänga på uteserveringar när jag får besök i helgen. Älskar uteserveringar! Och besöket!

Hur förgyller du din vecka?

karlbergÄlskar den här kombon av bad och storstad! Och att jag bor just här.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Krångla inte till livet | HEALTHY LIVING
  12 augusti, 2015 at 15:00

  […] Första jobbveckan och hur du kommer igång Jeanna på Junkie Bliss har redan jobbat en vecka och kom loss från semesterlunken med steg för steg-metod och strongliftpass. Gör det du också. […]

 • Reply
  Lina
  11 augusti, 2015 at 20:04

  Jag förgyller min vecka genom att åka till Trondheim och hälsa på min bror och en kompis, sedan bär det av söderut till Malmö igen men först blir det Trondheim och att busa med en (inte så jätteliten längre) valp. Det blir fint.

  • Reply
   minatraningstajts
   12 augusti, 2015 at 05:43

   Oj vilken resa! Lyx ju, att få den vidden. Hur är Trondheim egentligen?

   • Reply
    Lina
    12 augusti, 2015 at 09:57

    Trondheim är jättefint! Nära till fin natur, as always in Norge, och det ligger fint vid fjorden. Jag tar med mig löparskorna pga det här med att springa där en inte brukar springa är himla härligt. Det finns också en kaffebar med chilikaffe som är så god att en skulle kunna åka längskidor Östersund-Trondheim bara för att dricka det. Nästan iaf.

 • Reply
  Bettan
  11 augusti, 2015 at 05:28

  Jag började i onsdags – riktigt skönt att börja mitt i veckan och sakta få rulla igång maskineriet. I veckan tänker jag mig två intensiva IKSU-pass, ett eller två styrkepass hemma och en tur till slalombacken för lite backträning. Det är nog den enda form av löpning jag gillar. :-)

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  10 augusti, 2015 at 22:43

  Nu har jag två dagar kvar på semestern, på torsdag lär jag vara zombie… Känns dock fint att börja på en torsdag, då är det ju snart helg igen. Woho!

  • Reply
   minatraningstajts
   11 augusti, 2015 at 05:02

   Så tänkte jag faktiskt göra först! Men sen kände jag mig såpass utvilad att jag sparade de där dagarna. Kommer behöva dem ändå… Men kan en tror jag att det är mycket smart! Mjukstart.

  Leave a Reply