HEALTHY LIVING

Sluta upp med lockpriser

Blir upprörd och ledsen av alla dessa lockpriser som många i branschen erbjuder nu inför det nya året!

Vi gillar låga priser, jag är inte undantag där, men jag gillar inte att luras och framför allt lura människor som vill och behöver något. Lockpriser drabbar nybörjarna, de som ännu inte riktigt klurat ut vad de gillar, behöver men har det gnagande dåliga samvetet om att något bör ske.

På ett musklicks avstånd, lite skrollning på skärmen, finns det en uppsjö av sajter, bilder som tillhandahåller de bästa dealen, 199 kr i månaden, PT på köpet (om du binder dig …).  För det vana ögat krävs inga flera visningar för att förstå att utgångspriset knappast är det som säljaren kommer nöja sig med.

Jag brukar säga att träning är som mat (och tandborstning).  Mat, liksom träning behöver vi varje dag. Lockpriser från mat- och gymkedjor möts vi av, men vi vet att det är de ordinarie priserna, utbudet, tjänsten som styr i det långa loppet. Att själv välja sina ingredienser och tillagningssätt blir billigast i längden. Bra råvaror och att laga maten från grunden istället för hel- halvfabrikat.

Så jag uppmanar alla att sluta upp med lockpriser. Extrapriser som innebär merkostnad i slutändan i form av stödmedlemskap.

Till dig som är i investeringstankar:

Öppna ett träningskonto likt ett matkonto (även om det är på låtsas) och låt dess innehåll bestämmas av behovet. Kartlägg det behovet med omsorg innan du  fyller på. Ingredienser blir lätta att plocka då, du väljer det du behöver, när du behöver det. Inga hel- eller halvfabrikat, allt görs från grunden utifrån dina behov och smak.

Här skriver jag mer om hur jag jobbar utan medlemskap och lockpriser. Lyssna gärna även på Sweaty Business Media där jag gästar veckans avsnitt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply