HEALTHY MIND

Brinna upp

”Ingenting är värt att vinna som betyder att jag förlorar mig själv.” Johannes Hansens text från facebook.

Jag tror många nickar instämmande, ingenting är värt att brinna upp för. Jag är en person som jobbar bäst i motvind. Älskar omöjliga utmaningar och triggas av sånt som någon bestämt inte går. Och som det brukar vara dras jag till likasinnade och får tyvärr ibland se baksidan när man brinner upp.

Det var nära för mig också för snart tre år sedan. Jag släppte mina åtaganden på kliniken och skulle få B-ROOM att gå runt. Ökade på utbudet, flera klasser kördes igång, online coachning och träningsevent runtom i Norden. Jag brann så mycket så att jag nästan brann upp.  Och i den glöden tappade jag mig själv, det jag verkligen brann för, min passion. Jag älskar människor, älskar alla personliga möten och det djup de ger. Äran att släppas in, få lyfta och se människor växa.

Jag brinner ännu, kanske mer än någonsin men med en skillnad. Idag är mina tjänster skalade, jag gör det jag är bäst på, människor. Jag har de bästa (kunder, vänner och familj) och vi tillsammans skapar framgång. Vi är partners, vi ger och tar, brinner ibland, glöder ibland men ser till att aldrig brinna upp.

Bästa ambassadörer för framtiden.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Monica M
    9 december, 2017 at 01:04

    Förstår precis vad du menar. Är likadan. Har bara inte riktigt kommit till balansen ännu. Är fortfarande i elden. Men fortsätter att göra val som tar mig bort från värsta hettan. Även om jag ibland lockas tillbaka till det som jag djupt därinne vet inte är bra för mig. Du är för mig en sann inspiratör. Kärlek till dig min vän. <3
    Kram Monica

  • Leave a Reply