HEALTHY MIND

Ortorexipodden

Ortorexipodden, en podcast om livet som sjuk, frisk eller mittemellan!

Jag fick äran att gästa veckans avsnitt som döptes till Livet är ett gym efter detta inlägg.

”Om träningens betydelse och roll i ett liv som är sjukt, friskt och allt där emellan. I en hälsosam och stark livsstil är träningen en pusselbit av många, för den som är sjuk är den själva livet som allt kretsar kring. Med Betty Wassenius, pt och hälsoinspiratör, diskuterar vi: finns livet i träningslokalen, eller ska vår rörelse och hälsa hjälpa oss att klara av de motgångar vi möter i ”livets gym”? Om ”festträning”, vardagsmotion och acceptans för livets alla utmaningar.”

Känner väldigt starkt för avsnittet och poddens syfte är beundransvärt.

Lyssna gärna och berätta hur du tänker!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply