HEALTHY MIND

Personlig träning är död

En personlig tränare, nej en sund medmänniska med spetskompetens i hållbar hälsa och livsstil reagerar.

För att förstå min reaktion behövs bakgrunden och den hittar vi hos huvudpersonen, den starkaste och coolaste tjejen Sara Dahlström. Klicka vidare till fitnessfeministen.halsafitness.se.

Kan idag vara dagen då tränare vaknar och tar itu med allt det ytliga inom branschen?  Före-efter bilder, quick fix-lösningar och skrämselpropaganda. På vilket sätt skapar det hållbarhet? Hållbar förändring skapas genom kommunikation, ödmjukhet och  helhetsgrepp, där psykologi blir allt viktigare. Utan djupare engagemang hänger tränaren lös och förlitar sig på säljskills. Kunden vet redan att träning är bra och kan skilja på bra och mindre bra mat. Det är inte där vi behövs.

Vi har länge pratat och önskat en förändring i branschen men vet ni, dags för en ny approach. Industrin kan vi kanske inte förändra men vi kan förändra oss själva.

Enligt min mening är personlig träning död.

Mitt arbete och min kraft riktas mot personlig utveckling. Jag tror inte att det ytliga är vårt största problem, brist på självkänsla och djupare syfte är det däremot. Att utbilda i dessa färdigheter skapar framgång i vår bransch.

Det handlar om människor och människors liv! För det är väl därför vi en gång började i denna bransch.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply