HEALTHY TRAINING

#livetsgym

Livet är vårt bästa gym.

Jag har en övergripande vision eller ett mission statement. Ett statement som har växt fram genom åren och alla möten på gymgolvet. Kroppen är gjord för rörelse och inget träningspass i världen kommer att kunna ersätta vardagsrörelse. Komplettera ja, men inte ersätta.

Som tränare möter jag individer med många olika målsättningar. Nästan alla grundas i hälsa, en stark kropp för vardagen, smärtfrihet och viktnedgång för hälsa och ork. Och nästan alla söker mig för träning i tron om att en till tre träningspass i veckan är lösningen.

När når vi framgång tror du?

När vi zoomar ut och ser träningen som komplement till vardagsrörelse, återhämtning i form av näringsrik mat, sömn, fritid och goda relationer. På individnivå. Ärligt.

Hälsa och en grundstark kropp kan alla få och på ett enkelt sätt, utan gymkort dessutom. Mycket sker  genom medvetenhet och i vardagen, där vi tillbringar många timmar om dagen. En till tre timmars träning på gym där kroppen aktiveras, belastas kan inte fixa en inaktiv vardag med dålig hållning och felbelastning.   Har man otur förvärrar den tuffa träning den redan belastade kroppen.

Jag behöver någon som pushar, så att jag tar ut mig ordentligt? Jag kan vara den personen men bara om du fortsätter att röra på dig, inte landar i soffan, sitter vid skrivbordet flera dagar efter vårt svettiga pass.

Igår publicerades ett reportage i lokala tidningen Magazinet där jag berättar om min vision och ger tips på den viktiga vardagsträningen.

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sara i Åre
  28 september, 2017 at 17:18

  🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼

  • betty-wassenius
   Reply
   betty-wassenius
   28 september, 2017 at 20:55

   <3 <3 <3

  Leave a Reply