HEALTHY TRAVEL

Palm Springs #roadtripusa

Efter Los Angeles och stadspuls längtade vi till lata dagar i Palm Springs och vårt spahotell i Palm Desert. Den cirka två timmars långa bilresan genom San Bernardino valley blev till fyra timmar på grund av bilköer. Hyrbilens bekväma temperatur skyddade oss från den stigande hettan som kulminerade uppåt 48 grader vid resans slut.

Hotellets majestätiska entré lovade gott. Bildörren öppnades av vår ”Valet” och den varma luften slog andan ur oss. Inne öppnades en ny värld, stort och överdådligt på amerikanskt vis. Fullservice med flera restauranger i olika smakinriktingar alltifrån japanskt till upscale amerikansk couisine. Shops, fitness center med komplett gym, spa och flera pooler. De hade till och med Biggest Loser center :-). Lite lustigt men ändå mysigt med båttransport från lobbyn till restauranger och spa.

Fyra dagar med god mat, bad och rekreation. Tidiga morgnar med rörlighet, styrka och jogg. Okej, även lite marklyft och svingar i luftkonditionerat gym.

Vi gillade:

Starbucks i lobbyn uppskattades av tjejerna. Baseball, vår stora fastnade för denna sport drickandes sin refresher, så nu följer hon LA dodgers slaviskt.

Poolområdet med grym musik och bra service. De var noga med att alla drack vätska i hettan. De som inte beställde från baren fick citron/lime/vattenmelon/jordgubbsvatten serverat med jämna mellanrum.

Maten skulle vi vuxna ha som bästa tips. Är man där en helg måste man prova deras seafood och prime rib buffé. Dessert bordet var sött och enormt.

Är man golffantast trivs man här, två fullstora 18 håls banor och en minigolfbana som är en exakt replika av de stora banorna.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply