HEALTHY TRAINING

Förälskelse är mitt nya mål

”Fall in love with taking care of yourself- mind, body, spirit.”

Det är konstigt med förälskelse. Man kan gå helt upp i någon eller något. Jag älskar mål, stora som vardagsmål. Mina mål ger mig riktning, fokus och energi.

Jag ser livet i tre delar: det privata livet, det emotionella livet, det yrkesmässiga livet. Under senaste året har jag lyckats få bra balans i två av dessa. Jag står stadigt i det yrkesmässiga livet, jag har ett starkt och kärleksfullt privat liv, jag har hälsan och nu söker jag mer inre frihet.

Mitt 2017 blir ett ego år, mitt nya mål är en mind – body – spirit crush.

Planerar du livet i olika delar och hur tänker du ditt 2017?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  12 veckor med Lifestyle Planner | Betty Wassenius
  27 januari, 2017 at 18:50

  […] Mitt 2017 blir ett ego år, mitt nya mål är en mind – body – spirit crush. […]

 • Reply
  Dream Collector | Betty Wassenius
  5 januari, 2017 at 21:02

  […] och förkylt men jag klagar inte, haft massor med tid till reflektion. Årets intention är inre frihet. De två sista åren har jag haft fullt upp med det yrkesmässiga. Haft många fina stunder med […]

 • Reply
  Katta - Bucketlife.se
  19 december, 2016 at 23:12

  Åh vad spännande, ser fram emot att få höra/läsa mer om det. Jag har liknande riktning för 2017. Följa magkänslan & vara så jäkla snäll mot mig själv. Jobbar på detaljerna, som till stor del kommer ligga på bloggen på nyårsafton.

  Låt oss ha bästa året hittills!

  • betty-wassenius
   Reply
   betty-wassenius
   20 december, 2016 at 21:18

   Spännande Katta. Ja, precis så, magkänslan <3

  Leave a Reply